Saldie pipari ar tomātiem

 03. jūnijs 2009 6:00 Recepte  skatījumi: 5094



 

Piparu pākstis pārgriež gareniski uz pusēm, izņem sēklotni, noskalo un sagriež nūdeļveidīgi. Tomātiem parlej verdošu, tad - aukstu ūdeni. Pēc brīža ūdeni nolej un tomātiem novelk miziņu. Tomātus sadala gabalos, liek katlā. Pannā taukvielās cep notīrītus, ripās sagrieztus sīpolus, tiem pievieno sasmalcinātus piparus. Apceptos dārzeņus liek pie tomātiem katlā un uz lēnas liesmas visu sautē, līdz masa iebiezējusi, piparu gabaliņi mīksti, piemet sāli, sasmalcinātus zaļumus. Sautējumu pasniedz kā piedevu zivīm, gaļai vai atdzesē un izmanto kā ziedi sviestmaizē.

Sastāvdaļas

1. Tomāti
3 gab
2. Sīpoli
3 gab
3. Eļļa
100 g
4. Saldie pipari
3 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk