Vistas gaļas kotletes 1

 02. jūnijs 2009 7:00 Recepte  skatījumi: 8038


 

Vistas gaļu divas reizes samaļ, otrajā reizē kopā ar izmērcētu, labi nospiestu baltmaizi. Pieliek sāli, garšvielas, olas, krējumu un masu labi sastrādā. No masas veido ovālas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep gaiši brūnas. Atdzesētas kārto garenā traukā un rotā ar pētersīļu lapām. Pasniedz ar augļu, augļu un dārzeņu salātiem vai ar vārītiem dārzeņiem.

Sastāvdaļas

1. Vistas gaļa
500 gr
2. Baltmaize
100 gr
3. Ola
1 gab
4. Olas dzeltenums
1 gab
5. Krejums
50 g
6. Sāls, pipari
7. Muskatrieksts
8. Rīvmaize


1 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk