Vistas gaļa tomātu mērcē

 01. jūnijs 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 10493



Foto: Inese Stuģe


 

Vistas fileju nomazgājam un sagriežam vidēji lielos gabaliņos. Uz karstas un ietaukotas pannas apcepam, līdz vistas gabaliņi iegūst brūnu garoziņu. Pielejam ūdeni un pieliekam tomātu mērci. Turpinām sautēt līdz vista ir gatava. Īsi pirms pasniegšanas pievienojam sagrieztu baziliku. Pasniedz ar makaroniem vai kartupeļiem. Lai labi garšo :)

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
2. Baziliks
3. Tomātu mērce
150 gr
4. Vistas fileja
4 gab.
5. Ūdens
100 ml


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk