Rabarberu ķīselis

 26. maijs 2009 0:00 Recepte  skatījumi: 12381



Foto: mammamuntetiem.lv


 

Rabarberus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos un vāra mīkstus. Ja vēlas, var rabarberus izdzīt caur sietiņu, bet var atstāt arī gabaliņos sagrieztus. Pieliek cukuru un, lēnām maisot, pievieno aukstā ūdenī atšķaidītus kartupeļu miltus. Atdzesē, pārkaisa ar cukuru un pasniedz ar pienu.

Sastāvdaļas

1. Rabarberi
600 g
2. Cukurs
200 g
3. Kartupeļu milti
70 g
4. Ūdens
1 1/4 l
5. Piens
1 l



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk