Spinātu salāti ar olām

 24. maijs 2009 13:15 Recepte  skatījumi: 6352




 

Spinātus nomazgā, nosusina un sagriež strēmelītēs. No citronu sulas, sāls, cukura, sarīvēta muskatrieksta un eļļas gatavo mērci, pievieno tai sasmalcinātu sīpolu. Mērci pārlej sagrieztajiem spinātiem un ļauj kādu stundu ievilkties. Salātus pārliek ar olu daiviņām.

Recepte no grāmatas: Aukstais galds/O. Bardovskis. - Rīga: Avots,1991

Sastāvdaļas

1. Citronu sula
2 ēd.k.
2. Sāls
3. Cukurs
4. Muskatrieksts
5. Eļļa
4 ēd.k.
6. Sīpols
1 gab
7. Cieti vārītas olas
3 gab
8. Spināti
250 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk