Brokastīs - rauga pankūciņas!

 23. maijs 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 26396




Olas sakuļ, pievieno uzsildītu pienu, cukuru, sāli, atšķaidītu raugu, izsijātus miltus, samaisa un siltā vietā uzraudzē. Uzrūgušu mīklu ar karoti liek karstās taukvielās un cep pankūkas no abā pusēm. Pasniedz ar ievārījumu vai medu pie tējas vai kafijas.

Recepte no grāmatas: Ikdienai un svētku galdam/Ņ. Masiļūne. – Rīga: Avots, 1982

Sastāvdaļas

1. Raugs
1 tējkarote
2. Kviešu milti
2 glāzes
3. Piens
1 1/2 glāzes
4. Olas
2 gab
5. Cukurs
1 ēd.k.
6. Sāls
7. Taukvielas


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk