Makaronu un dūmdesas sacepums

 17. maijs 2009 14:00 Recepte  skatījumi: 4198



 

Makaronus vāra sālsūdenī. Desu sagriež plānās šķēlītēs, tad šķēlītes pārgriež uz pusēm. Puravu noskalo un sagriež sloksnītēs. Desu un puravu dažas minūtes cep pannā sakarsētās taukvielās. Makaronus notecina. Jogurtu samaisa ar pienu, nedaudz sakultām olām, garšvielu maisījumu, sāli. Ieziestā cepamajā traukā kārtām liek makaronus un desu un puravu maisījumu. Uzlej jogurta maisījumu, uzkaisa rīvēto sieru. Cep krāsnī 200 grādos 30 - 40 minūtes. Sacepumu rotā ar sasmalcinātiem pētersīļiem. Pasniedz ar rīvētiem svaigiem dārzeņiem.

Sastāvdaļas

1. Rīvēts siers
80 g
2. Jogurts bez garšvielām
3. Sāls
1/2 tējk.
4. Olas
3 gab
5. Īsie makaroni
240 g
6. Dūmdesa
200 g
7. Puravs
1 gab
8. Margarīns vai sviests
1/2 ēd. k.
9. Vai skābais krējums
200 g
10. Piens
200 g
11. Pētersīļi


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk