Makaroni ar baraviku mērci

 15. maijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 8116


Foto: Aigars Jansons, http://www.ajstudio.lv/


 

Izvāra makaronus. Sīpolu nomizo un sagriež šķēlītēs. Baravikas notīra un sagriež šķēlītēs. Sīpolus un sēnes pannā cep apmēram 10 minūtes. Pievieno pētersīļus un krējumu. Uz lēnas uguns vāra 5 minūtes. Uzkaisa sāli un piparus. Makaronus notecina. Makaroniem uzlej mērci un uzkaisa rīvēto sieru. Variants: izvārītus makaronus liek cepamajā trauka un pārlej ar mērci. Uzkaisa rīvēto sieru un krāsnī 225 grādos cep apmēram 10 minūtes.

Sastāvdaļas

1. Melnie vai baltie pipari
2. Makaroni
250 g
3. Margarīns vai sviets
25 g
4. Svaigas baravikas
300 g
5. Sāls
6. Sīpols
1 gab
7. Sasmalcināti pētersīļi
3 ēd.k.
8. Saldais krejums
250 g
9. Rīvēts siers


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk