Burkānu un zaļo zirnīšu sautējums

 14. maijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 19344




 

Notīrītus burkānus sagriež mazos kubiņos, liek katlā izkausētā sviestā un maisot sautē (ja burkāni sāk piedegt, pielej nedaudz zaļo zirnīšu konservu šķidruma). Kad burkāni mīksti, pieber sāli, cukuru, zaļos zirnīšus un uzkarsē. Ja sautējumu vēlas tumīgu, pievieno 1 glāzi piena mērces.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Sviests
100 g
3. Burciņa zaļo zirnīšu
1 gab
4. Burkāni
500 g
5. Cukurs
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk