Pieneņu salāti ar biezpiena mērci

 13. maijs 2009 23:30 Recepte  skatījumi: 3730



Foto: mammamuntetiem.lv


 

Caur sietu izberztam biezpienam pievieno skābu krējumu, sāli un iepriekš sagatavotus zaļumus. Iegūto masu izmanto sviestmaižu gatavošanai.

 

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Sastāvdaļas

1. Skābs krējums
3 ēd.k.
2. Biezpiens
1/2 glāze
3. Dilles
1 saišķis
4. Sīpolloki
2 ēd.k.
5. Pieneņu lapas
1 sauja



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk