Cepti sīpoli

 13. maijs 2009 23:20 Recepte  skatījumi: 2430



 

Izvēlas vienāda lieluma apaļus sīpolus, sagriež apmēram 3mm biezās šķēlēs. Sakārto lēzenā šķīvī, pārlej ar pienu, atstāj 20 minūtes vēsā vietā. Pēc tam katru šķēli apviļā miltos, pārkaisa ar cukuru un sakarsētā eļļā strauji apcep. Gatavas sīpolu šķēles pārkaisa ar sāli un papriku. Pasniedz ar cepešiem, medījumiem. Sīpolus var sadalīt gredzenos, tad cept. Ceptus sīpolu gredzenus izmanto gaļas ēdienu rotāšanai.

Sastāvdaļas

1. Paprika
2. Piens
1 - 2 glāzes
3. Cukurs
1 - 2 ēd.k.
4. Kviešu milti
2 ēd.k.
5. Sīpoli
300 g
6. Sāls
7. Augu eļļa


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk