Pildīti tomāti

 12. maijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 3029



 

Gataviem, cietiem vidēja lieluma tomātiem ar asu nazi nogriež virsējo daļu (izmanto kā vāciņu pildītam tomātam), ar tējkaroti izņem sēklotni (pievieno pildījumam). Izdobtajos tomātos liek pildījumu, izgrezno ar skābu krējumu, zaļumiem. Pildītos tomātus liek uz salātu lapām lēzenā traukā. Gatavo pildījumu: Vārītas sēnes (sālītas vispirms nomērcē), sīpolu sasmalcina, pievieno skābu krējumu, etiķi, sāli, cukuru un sajauc.

Recepte no grāmatas: Augļu, dārzeņu un sēņu salāti/Dz. Bandeniece, S. Pumpura. – Rīga: Avots, 1991

Sastāvdaļas

1. Etiķis, sāls, cukurs
2. Mazs sīpols
1 gab
3. Vārītas sēnes
1 ēd.k.
4. Pildījumam:
5. Skābs krējums
1 ēd.k.
6. Zaļumi


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk