Omlete ar spinātiem

 25. februāris 2016 15:30 Recepte  skatījumi: 10667

Laiks omletēm pievienot zaļumus!



Foto: Shutterstock.com

Pildīta, ļoti sulīga omlete.


Olas dzeltenumus sakuļ ar 3 ēdamkarotēm piena, iejauc miltus, pielejot atlikušo pienu. Beigās iecilā saputotus olu baltumus un cep omletes. Spinātus nomazgā, sakapā, sautē, pievienojot daļu sviesta. Kad spināti mīksti, tos ietin omletē, kuru apcep sviestā brūnu. Pasniedz karstu.

Sastāvdaļas

1. Piens
1 glāze
2. Milti
2 ēd.k.
3. Olas
3 gab
4. Spināti
400 - 500 g
5. Sviests
1 1/2 ēdk.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk