Biezpiena sacepums

 10. maijs 2009 11:40 Recepte  skatījumi: 1929



Biezpienu samaļ gaļas mašīnā. Sviestu ar cukuru saputo, pieliek olu dzeltenumus, sasmalcinātus riekstus, skābu krējumu un miltus. Visu labi izmaisa kopā ar biezpienu. Beidzot pieliek saputotus olu baltumus, viegli izcilā un liek sagatavotā formā, cep mērenā siltumā. Pasniedz siltu ar ogu mērci.

Sastāvdaļas

1. Rieksti
50 g
2. Olas
3 gab
3. Sviests
75 g
4. Cukurs
100 - 150 g
5. Kartupeļu milti
30 g
6. Kviešu milti
30 g
7. Biezpiens
500 g
8. Skābs krējums
2 ēd.k.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk