Redīsu un gurķu salāti ar eļļas mērci

 09. maijs 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 3635




 

Redīsus un gurķus sagriež plānās šķēlītēs, pārlej ar eļļas un etiķa mērci, kurā iemaisa sīki sasmalcinātus sīpolus un samaisa. Kārto salātu traukā, pārkaisa ar zaļumiem un rotā ar redīsu ripiņām un dekoratīvi sagrieztām cieti vārītas olas daiviņām.

Sastāvdaļas

1. Cieti vārīta ola
1 gab
2. Sīpolu loki
3. Redīsi
250 g
4. Gurķi
250 g
5. Eļļas un etiķa mērce
100 g
6. Sīpoli
7. Dilles



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk