Makaroni ar šķiņķi un spinātiem

 08. maijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 2818



 

Makaronus vāra, kā norādīts uz iepakojuma. Notecina. Svaigus spinātus (400 g) ūdenī uzvāra, ūdeni nolej. (Saldētus (150 g) atkausē, notecina un uzkarsē) Gaļu sagriež sloksnītēs, nedaudz apcep. Gaļai pievieno spinātus. Makaronus ceļ šķīvjos, virsū bagātīgi liek spinātus un šķiņķi. Pārkaisa ar pipariem un rīvētu sieru. Pasniedz nekavējoties.

Sastāvdaļas

1. Spināti
2. Lentveida makaroni (var arī citus)
250 g
3. Rīvēts stiprs siers
80 g
4. Malti melnie pipari
5. Kūpināts šķinķis vai cauraudzis speķis
75 - 100 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk