Krējuma siers

 05. maijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 6429



Karstā pienā ieber svaigu, nupat notecinātu biezpienu un, kad siera masa kļuvusi staipīga, to izlej uz samitrināta auduma, notecina suliņas. Katlā ielej krējumu, iemaisa olu dzeltenumus, liek siera masu, maisot to izkarsē, pēc garšas pievieno sāli. Šo sieru var nesiet drānā, bet ielikt piemērota izmēra bļodā.

Recepte no grāmatas: Helmas klubiņa pavārgrāmata. - R.: Jumava, 2008

Sastāvdaļas

1. Olu dzeltenumi
2 gab
2. Piens
3 l
3. Biezpiens
1 kg
4. Skābs krējums
1 glāze
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk