Krāsnī cepti puķkāposti ar sviestu un sieru - vienkāršs sacepums

 04. jūlijs 2016 21:20 Recepte  skatījumi: 21548

Īstais laiks ēst jaunos, svaigos puķkāpostus. 



Foto: Shutterstock.com


Sakarsē cepeškrāsni. Puķkāpostu (veselu) novāra, un sadala gabalos. Ja ziedu čemuri ir ļoti lieli, tos sagriež 2-3 daļās. Puķkāpostu gabalus liek ar sviestu ieziestā cepešpannā. Pannai jābūt pietiekami lielai, lai kāpostus varētu salikt vienā kārtā. Pāri pārkaisa sieru un uzliek sviesta piciņas. Cep 15 minūtes cepeškrāsnī, kamēr parādās apetītlīga garoziņa. Pirms pasniegšanas ļauj nedaudz nostāvēties.

Recepte no grāmatas: Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Puķkāposti
1 kg
2. Sāls
2 tējk.
3. Sviests
1/4 glāze


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk