Cepti sparģeļi - recepte

 05. maijs 2009 21:00 Recepte


Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


Sparģeļus notīra, nomazgā, noslauka sausus. Pannā 1 cm biezā kārtā ielej eļļu un strauji uzkarsē. Karstajā eļļā liek olā un rīvmaizē apviļātus sparģeļus un cep zeltainus, kraukšķīgus. Izceptus sparģeļus nosusina papīra dvielī, pārkaisa ar sāli un pasniedz karstus.

 

Recepte no grāmatas: Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Svaigi sparģeļi
1 kg
2. Augu eļļa
pēc vajadzības
3. Sakulta ola
1 gab
4. Rīvmaize
1/2 glāze
5. Sāls
1/2 tējk.


0 Pievienot komentāru

Kategorijas