Kartupeļu pica

 05. maijs 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 5404


 

Kartupeļus un burkānus sarīvē, sīpolu smalki sagriež. Sajauc ar olām, miltiem, majorānu un sāli. Formu izsmērē ar taukvielām, uzliek divas plānas žāvētas krūtiņas šķēles. Kartupeļu masu ieliek formā, izlīdzina. Cep cepeškrāsnī apmēram 20 minūtes. Tad uz izceptās kartupeļu masas liek sagrieztus tomātus, papriku, atlikušo krūtiņu un sarīvētu sieru un cep vēl apmēram 10 minūtes.

Sastāvdaļas

1. Siers
100 g
2. Milti
1 ēd.k.
3. Olas
3 gab
4. Sāls
5. Majorāns
6. Sīpols
1 gab
7. Kartupeļi
500 g
8. Burkāni
200 g
9. Tomāti
10. Saldais pipars
1/2 gab
11. Žāvēta krūtiņa
50 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk