Mannas un ķirbju putra brokastīm

 11. septembris 2015 16:00 Recepte  skatījumi: 28696


Foto: Shutterstock.com


 

Ķirbja mīkstumu sagriež kubiņos, pārlej ar ūdeni un vāra, līdz tie mīksti, puscaurspīdīgi un sāk izjukt. Pielej nedaudz piena, uzvāra, pieber mannu un maisot izvāra normālas konsistences putru. Vārīšanas beigās pievieno cukuru, vanilīna cukuru vai kanēli un nedaudz sviesta. Ja grib, lai putra būtu viendabīga, izvārītos ķirbja gabaliņus vispirms izberž caur sietu vai sastrādā biezenī ar blenderi.

Sastāvdaļas

1. Sviests
2. Vanilīna cukurs vai kanēlis
3. Cukurs
4. Manna
5. Piens
6. Ķirbis


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk