Ābolu limonāde

 02. maijs 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 2375


Ābolus nomazgā un ar visu mizu sagriež plānās šķēlītēs, pārkaisa ar cukuru, pārlej ar vārošu ūdeni (apm. uz 1l ūdens ņem 5 - 6 ābolus) un atstāj, kamēr izvelkas ābolu sula un limonādei patīkama garša. Pirms lietošanas limonādi izkāš un salduma pēc, ja vajadzīgs, vēl pieliek cukuru vai medu. Limonādi pasniedz pilnīgi aukstu.

Sastāvdaļas

1. Āboli
5 - 6 gab
2. Ūdens
1 l
3. Cukurs


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk