Burkāni ar āboliem un brūklenēm

 06. aprīlis 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 1720



Burkānus un ābolus ņem vienādās svara daļās. Ābolus sarīvē, bet burkānus saēvelē un tad sajauc abus kopā. Pēc tam pieliek cukuru un arī kādu skābu sulu. Labi garšo ari burkāni ar brūkleņu ievārījumu, piejaucot klāt mazliet skāba krējuma.

 

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Burkāni
2. Āboli
3. Cukurs
4. Skāba sula
5. Brūkleņu ievārījums
6. Skābs krējums


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk