Bietes ar āboliem

 02. aprīlis 2009 7:00 Recepte  skatījumi: 1345



Bietes un ābolus smalki sarīvē un samaisa kopā. Krējumam piejauc dilles, pieliek cukuru ar sāli un samaisa tad ar biešu un ābolu masu. Galdā pasniedz stikla traukā, izgarnētu ar zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Dilles
2. Sarkanās bietes
500 g
3. Āboli
500 g
4. Skābs krējums
200 g
5. Cukurs
6. Sāls



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk