Siltie kartupeļu un pākšu piparu salāti

 22. marts 2009 18:00 Recepte  skatījumi: 1479


Kartupeļus novāra ar mizu, vēl siltus notīra, sagriež šķēlēs. Pipariem izņem sēklotnes, pākstis sagriež gredzenos. Gurķi sagriež plānās šķēlītēs, speķi un sīpolu sasmalcina un sacep. Buljonam pievieno garšvielas — sāli, cukuru, etiķi, šķidrumu pārlej sagatavotiem produktiem, traukam uzliek vāku un brīdi karsē. Salātus pasniedz siltus.

 

444 kartupeļu ēdieni/ A.Kļaviņa. - Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Etiķis
2. Cukurs
3. Kartupeļi
5 gab
4. Gurķis
1 gab
5. Sīpoli
2 gab
6. Buljons
1 glāze
7. Sāls
8. Speķis
100 gr


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk