Siltie kartupeļu un piparmētru salāti

 21. marts 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 2007



 

Kartupeļus (sīkus) novāra veselus vai pārgrieztus uz pusēm. Vārāmajam ūdenim pievieno sāli un ķimenes. Novārītos kartupeļus nokāš, pārlej ar krējuma, sīpolu un piparmētru maisījumu. Salātus var pasniegt kā siltus, tā atdzesētus, arī bez sīpoliem.

 

A.Kļaviņa. 444 kartupeļu ēdieni. Izdevniecība Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Ķimenes
1 tējkarote
2. Krējums vai kefīrs
1 glāze
3. Kartupeļi
5 gab
4. Sāls
5. Sīpols
1 gab
6. Sasmalcināti piparmētru zaļumi
2 ēd. karotes


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk