Sarkanie kāposti ar āboliem

 18. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 1616


Kāpostus sagriež smalki, bet selerijas sakni sarīvē, pieliek sāli un tad kopīgi ar koka stampiņu krietni sastampā. Ābolus sagriež sīkos gabaliņos, pieliek cukuru un tad sajauc visu kopā ar skābu krējumu. Garnē ar zaļumiem.

 

Recepte no grāmatas: Praktiskā pavārgrāmata/ M. Āriņa.-izdevniecība Grāmata, 1995 (Oriģinālizdevums 1935)

Sastāvdaļas

1. Cukurs
1 tējkar.
2. Selerijas sakne
1 gab
3. Skābs krējums
200 gr
4. Sarkanie kāposti
500 gr
5. Sāls


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk