Puravu salāti

 12. marts 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 3518



Puravus cītīgi nomazgā. Pārgriež uz pusēm un sagriež tikai balto daļu. Ja āboli ir no pašu dārza, tad var arī nemizot, sagriežam ar visu mizu - tas piedos salātiem nelielu krāsainību, ja āboli būs sarkani. Sagriežam arī marinētos gurķus. Pievienojam krējumu un majonēzi. Lai labi garšo :)

 

Sastāvdaļas

1. Skābais krējums 25%
2 ēd.kar.
2. Majonēze
2 ēd.kar.
3. Marinēti gurķi
3 līdz 4 gab.
4. Āboli
3 gab.
5. Puravi
1 līdz 2 gab.



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk