Ābolu un biešu salāti

 01. marts 2009 16:00 Recepte  skatījumi: 1406



Bieti un mārrutku sakni nomizo un sarīvē. Ābolus sarīvē ar rupju dārzeņu rīvi, bet sīpolu sakapā. Sagatavotos produktus liek bļodā, aprasina ar citronu sulu, apbārsta ar cukuru un sajauc. Virsū liek skābu krējumu un apbārsta ar smalki sagrieztiem diļļu zariņiem.

Sastāvdaļas

1. Citronu sula
2. Āboli
200 gr
3. Vārīta biete
1 gab
4. Mārrutku sakne
5. Sīpols
1 gab
6. Skābs krējums
1/2 glāze
7. Cukurs
8. Diļļu zariņi



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk