Burkānu salāti ar saulespuķu sēklām

 27. februāris 2009 20:00 Recepte


Foto: mammamuntetiem.lv


Uz sausas pannas uzber saulespuķu sēklas un nedaudz apgrauzdē. Liek, lai atdziest. Notīrītus burkānus sarīvē, tiem pievieno sēklas, sāli, cukuru, citronskābi un eļļu. Visu sajauc. Ja gadās nesulīgi burkāni, tad var pievienot nedaudz apelsīnu vai kādu citu skābenu sulu, bet tad ber mazāk citronskābi. Salātu garša ir saldenskāba. Var lietot kā piedevu salātus vai ēst kā patstāvīgu ēdienu. Lai labi garšo!

Sastāvdaļas

1. Burkāni
1 kg
2. Saulespuķu sēklas bez čaumaliņām
4 ēdamkarotes
3. Citonskābe
1 naža gals
4. Eļļa
3 ēd.k
5. Sāls, cukurs


0 Pievienot komentāru

Kategorijas