Rupjmaizes salāti ar āboliem

 26. februāris 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 2217



Rupjmaizi sagriež mazos gabaliņos un apbrūnina eļļā. Uz atdzesētiem rupjmaizes kubiciņiem liek rupji sarīvētu sieru. Uzber sagrūstus ķiplokus, nomizotus un smalkāk nekā rupjmaizes kubiņi sasmalcinātus ābolu kubiņus, uzlej majonēzi un visu labi sajauc. Pasniedz uz salātu vai seleriju lapām

Sastāvdaļas

1. Eļļa
2. Ķiploka daiviņas
2 gab
3. Rupjmaize bez garozas
3 līdz 5 šķēlītes
4. Āboli
2 līdz 3 gab
5. Siers
50 gr
6. Majonēze
7. Pasniegšanai salātu vai seleriju lapas



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk