Kā ērti nodarboties ar seksu automašīnā. Praktiski risinājumi

Raksta saturs nav piemērots auditorijai, kas jaunāka par 18 gadu vecumu.

Atceries epizodi no Titānika, kurā Leonardo di Kaprio izmīlēja Keitu Vinsletu kuģa kravas tilpnē novietotajā automašīnā? Pār aizsvīdušajiem logiem kaislē slīd plauksta... Viena ellišķīgi erotiska ainiņa!

FOTO: Shutterstock.com

Tomēr mīlēties automašīnā nav nemaz tik vienkārši. Tie, kas ir mēģinājuši, zina — te traucē stūre, te ātruma pārslēgs, turklāt jāiemanās ieņemt pietiekami ērtu pozu, lai iesākto darbiņu vispār pabeigtu. Taču process ir tā vērts, lai kaut reizi mūžā to pamēģinātu ikviens. Uzzini, kā!
Veiksme daļēji atkarīga no tā, kāda automašīna ir tavā rīcībā. Jo mazāks auto, jo ierobežotāka rosība. Vidēja izmēra četrdurvju sedans pēc nelielas pielāgošanas jau būs pietiekami ērts rotaļu laukums, bet džips ir ideāli piemērots pat lielajiem manevriem. Ir vairākas pozas, kuras izpildot sekss automašīnā ir ērts un rotaļīgs. Atliek tikai nedaudz sagatavoties, un uz priekšu!


Aizmugurējais sēdeklis
Virspusē var atrasties gan vīrietis, gan sieviete; ja apakšā ir vīrietis, viņš atrodas sēdus, savukārt sieviete apakšā atrodas guļus. Būs daudz ērtāk, ja priekšējos sēdekļus aizstumj pēc iespējas tālāk prom no aizmugurējā sēdekļa — vairāk rūmes izklaidēm. Un galvenais — liec lietā iztēli.

Vidēja izmēra četrdurvju sedans pēc nelielas pielāgošanas jau būs pietiekami ērts rotaļu laukums, bet džips ir ideāli piemērots pat lielajiem manevriem.


Priekšējais pasažiera sēdeklis
Sēdeklis jāaizstumj pēc iespējas tālāk uz automašīnas aizmuguri, var pilnībā nolaist gan pasažiera, gan šofera sēdekļa atzveltni. Klasika: vīrietis sēž un partnere uzsēžas viņam virsū. Sieviete var atrasties ar seju pret vīrieti vai pagriezt viņam muguru un atbalstīties ar rokām pret automašīnas paneli. Lielākā automašīnā pasažiera sēdeklī apakšā var atrasties arī sieviete. Vēlams gan bez augstpapēžu kurpēm kājās, lai nesabakstītu Romeo vāģa griestus...


Ārpus automašīnas
Motora pārsegs ir lieliska platforma visu veidu aktivitātēm. Vīrietis var sniegt partnerei orālo seksu, kamēr viņa atbalsta kājas pret viņa pleciem, dupsim atrodoties uz pārsega malas. Vīrietis var paņemt sievieti no priekšpuses vai aizmugures, kamēr viņas augums balstās pret pārsegu. Jauka nodarbe, turklāt svaigā gaisā! Un, ja vēl virs galvas plešas zvaigžņota debess, var gadīties, ka gulta aizmirstas uz labu laiku (nu, vismaz vasaras sezonā). 

Reklāma
Reklāma


Braucot
Vīrieša erotiskajos sapņos noteikti ietilpst aina, kurā viņš cēli stūrē savu spēkratu, lepni salutēdams garām braucošo automašīnu šoferiem, kamēr meitene, noliekusies pār viņa klēpi, samīļo vīrišķo lepnumu. Tas patiesi ir iespējams, tikai jārīkojas (un jābrauc!) lēni un uzmanīgi. Izvairies no bedrēm un nekādā gadījumā nenovērs skatienu no ceļa. Ja tev šķiet, ka sāc zaudēt kontroli, tūdaļ pat piestāj ceļa malā. Orālais sekss nav sasistas automašīnas un sabojātas cilvēku veselības vērts, nemaz nerunājot par neuzmanības dēļ izraisītā avārijā zaudētām dzīvībām. Neiesakām to pirmoreiz izmēģināt, traucoties pa ātrgaitas šoseju. 


Drošība
Mīlējoties automašīnā, ir viegli iekulties ķezā. Svarīga ir ne tikai tava un partneres, bet arī apkārtējo fiziskā drošība, tāpēc ka, būdami aizņemti viens ar otru, jūs nemanāt, kas notiek apkārt. Pirms ķerties pie seksa, vispirms vajag novietot automašīnu drošā vietā, lai mīlas rotaļu karstumā spēkrats no gleznainā Daugavas krasta neieripotu upē, lai tumšā līkumā to netaranētu cits transporta līdzeklis un tamlīdzīgi. Tāpēc, pirms atpogā bikses, atceries par rokas bremzi!


Tīrība un higiēna
Gatavojoties seksam automašīnā, to vajag izmēzt gluži tāpat kā savu mitekli pirms meitenes ciemošanās. Piešņaukti kabatlakatiņi, makdonalda pusdienu pārpalikumi, novadējušās limonādes pudeles un drupačām nobārstīti sēdekļi nav labi pavedēja sabiedrotie. Sarūpē salvetes vai tualetes papīra rulli, lai sakoptu sevi un autiņu pēc seksa. (Starp citu, prezervatīvi lieti noder ne tikai drošam seksam, bet arī palīdz izvairīties no liekas šmuces pēc...) Papildu ērtībām noderēs neliels spilventiņš vai pleds. Nopērc svaigu dzeramo ūdeni. Bez svecēm šoreiz labāk iztikt — ne droši, ne jēdzīgi. Pataupi guļamistabai. 

Vietas izvēle 
Lielākajā daļā pasaules valstu publiski piedauzīgi akti ir aizliegti, un tas attiecas arī uz seksu automašīnā sabiedriskā vietā. Izpriecas var beigties ne tikai ar apkaunojošu pieķeršanu, bet arī piespriestu sodu vai arestu. Dažās valstīs par kniebšanos automašīnā pat piespriež cietumsodu, tāpēc uzmanies, kur mīlējies!
 Protams, to labāk nedarīt svešā īpašumā, kaut gan bailes tikt pieķertiem daži noteikti uztver kā papildus uzbudinošu faktoru. Taču atceries, ka tavas seksuālās izpriecas tomēr nav paredzētas ne citu pieaugušo, ne bērnu acīm. Atrodi kādu klusu vietu pie dabas ar jauku skatu. Ja nav pārāk lielu izvēles iespēju (vai daudz benzīna, lai piemērotas vietas meklējumos mērotu tālu ceļu), atrodi nomaļu vai tukšu stāvlaukumu. Sekss automašīnā ne vienmēr izdodas, tomēr ar nelielu piepūli un plānošanu tas var izvērsties par neaizmirstamu piedzīvojumu.