Makaronu pica

 02. maijs 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 2843



 

Makaronus novāra. Notecina. Makaronus liek ieziestā zemā cepamajā traukā. Olas sakuļ ar pienu, picas garšvielu un sāli. Maisījumu uzlej makaroniem. Makaronus cep krāsnī 200 grādos apmēram 15 minūtes līdz omlete sabiezējusi. Tomātus noskalo un sagriež plānās šķēlītēs. Tomātus un anšovu filejas (vai siļķīti) kārto uz makaroniem. Bagātīgi uzkaisa sieru. Cepamo trauku liek krāsnī. Cep, līdz siers izkusis un virspuse apcepusies skaisti brūna. Pasniedz ar Ķīnas kāpostu un apelsīnu salātiem.

Sastāvdaļas

1. Makaroni
180 g
2. Ūdens, sāls
3. Olas
2 gab
4. Sāls
1/2 tējk.
5. Piens
300 g
6. Picas garšviela
1/2 tējk.
7. Tomāti
4 gab
8. Anšovu fileja vai sīki sagriezta sālīta siļķe
125 g
9. Rīvēts siers
80 - 120 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk