Avokado salāti

 29. janvāris 2009 11:25 Recepte  skatījumi: 2614



Avokado nomizo, pārgriež uz pusēm, izņem kodolu, augļa mīkstumu sagriež daiviņās un apslaka ar citrona sulu. Apelsīnus un greipfrūtus nomizo, nogriež tiem balto mizas daļu. Izgriež daiviņas no plēvītēm. Avokado daiviņas, attīrītās apelsīnu un greipfrūtu šķēlītes kopā ar nomazgātajiem un saplucinātajiem radičio salātiem dekoratīvi sakārto lielā šķīvī. Iejauc marinādi no skāba krējuma, saulespuķu eļļas, pipariem, jūras sāls un sojas mērces, pārlej salātiem. Pārkaisa ar rīvētu Parmas sieru.

 

Tauku sadedzinātāji. Apgāds Jumava, 2004.

Sastāvdaļas

1. Parmas siers
2 ēdamkarotes
2. Avokado
1 gab
3. Apelsīni
2 gab
4. Citrona sula
5. Greipfrūts
1 gab
6. Neliela nomazgāta radičio salātu galviņa
7. Skābs krējums
50
8. Saulespuķu eļļa
1 ēdamkarote
9. Pipari
10. Jūras sāls
11. Sojas mērce


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk