Puravu salāti

 29. janvāris 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 2217



Foto: mammamuntetiem.lv


Puravus izvāra sālsūdenī ne pārāk mīkstus (var tikai apvārīt), sagriež 2 cm garos gabaliņos, liek traukā, pārliek ar sagrieztiem āboliem un gurķiem, pārkaisa ar sāli, pipariem, sasmalcinātiem zaļumiem, pārlej ar majonēzi. Grezno ar nevārītiem puravu gredzeniem no saknes daļas. 1. variants: puravu vietā ņem artišokus. 2. variants: puravus neapvāra.

Sastāvdaļas

1. Sāls, pipari
2. Majonēze
100 g
3. Pētersīļi
2 ēdamkarotes
4. Dilles
2 ēdamkarotes
5. Āboli
100 g
6. Skābēti gurķi
100 g
7. Puravi
400 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk