Svaigu kāpostu salāti dienvidslāvu gaumē

 28. janvāris 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 2120



Kāpostus sagriež salmiņos, uzkaisa mazliet sāls un ķimenes, saberž, līdz rodas sula. Pārlej ar mērci, ko pagatavo no eļļas, etiķa un cukura. Šad tad apmaisa, lai kāposti piesātinātos ar mērci. Pirms pasniegšanas piejauc sagrieztus tomātus bez mizas. Variants: mērces vietā ņem krējumu.

 

V. Gustava, I. Jansone. Pavārgrāmata. Izdevniecība Liesma, 1978

Sastāvdaļas

1. Nelielas kāpostgalviņas
2 gab
2. Eļļa, etiķis
3. Ķimenes
4. Cukurs, sāls
5. Tomāti
5 gab


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk