Makaroni ar šķiņķi un sēnēm

 01. maijs 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 5084


 

Makaronus izvāra. Noskalo un nomizo citronu (var izmantot kartupeļu nazi). Izspiež sulu. Citrona miziņas sīki sasmalcina. Noskalo un sagriež sēnes. Sīki sagriež šķiņķi. Notīra un sasmalcina sīpolu un citronmelisu. Pannā uzkarsē eļļu. Sīpolu nedaudz apcep. Pievieno sēnes un šķiņķi. Apcep, bet neapbrūnina. Pievieno citronmelisu, citrona miziņas, sulu, gaļas buljonu un skābo krējumu. Uzvāra. Pievieno sāli un piparus. Gatavos makaronus liek uz šķīvjiem, pārlej ar mērci un rotā ar citronmelisas lapiņām.

Sastāvdaļas

1. Lentveida vai citi makaroni
250 g
2. Eļļa
1 ēdk.
3. Citronmelisa
mazs saišķītis
4. Skābs krējums
150 g
5. Sīpols
1 gab
6. Kūpināts šķinķis
100 g
7. Svaigi šampinjoni
150 g
8. Citrons
1 gab
9. Vistas buljons (kubiņš un ūdens)
100 g
10. Sāls, melnie pipari


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk