Kartupeļu un spinātu piena zupa

 01. maijs 2009 19:00 Recepte  skatījumi: 2093



Spinātus pārlasa, noskalo, ar sviestu un mazu ūdens piedevu sautē, izberž caur sietu. Kartupeļus notīra, sagriež glītos gabaliņos un liek verdošā ūdenī, vāra, pievienojot sāli, auzu pārslas. Mīksti izvārītajiem kartupeļiem pievieno spinātus, kafijas krējumu vai pienu un kopā uzvāra.

Recepte no grāmatas: 444 kartupeļu ēdieni/A. Kļaviņa. – Rīga: Avots, 1986

Sastāvdaļas

1. Piens vai kafijas krējums
1/2 l
2. Auzu pārslas
1 ēdk.
3. Sāls
4. Spināti
200 g
5. Kartupeļi
3 gab
6. Ūdens
1 l
7. Sviests
2 ēdk.


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk