Vārīts krēms

 01. maijs 2009 17:00 Recepte  skatījumi: 7444



 

Pienu ar vaniļu uzvāra, olu dzeltenumus sajauc ar cukuru un miltiem, pielej, pamazām jaucot, uzvārīto pienu. Visu kopā uzvāra. Uzvārīto masu kuļ, līdz atdziest, tad pieliek saputotu sviestu, saputo un lieto garnēšanai un pildījumiem «Napoleona» kūkās utt.

 

Recepte no grāmatas: Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Piens
3 glāzes
2. Olu dzeltenumi
3 gab
3. Milti
2 karotes
4. Sviests
100 g
5. Cukurs
3 karotes
6. Vaniļa
1/2 standziņa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk