Vērša gulašs ar tomātiem

 01. maijs 2009 10:00 Recepte  skatījumi: 1984



Gaļu sadala gabaliņos, rēķinot 2—3 gabalus porcijai. Sagriezto gaļu apcep taukos brūnu, pieliek sarīvētu pētersīli, sagrieztu sīpolu, sāli, piparus, pārlej ar vārošu ūdeni un sutina uz lēnas uguns gatavu. Gatavai pieliek sabrūninātus miltus, tomātu masu, izvāra un pasniedz ar kartupeļu biezputru.

Recepte no grāmatas: Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Taukvielas
3 karotes
2. Milti
1 karote
3. Tomātu masa
3/4 glāzes
4. Vērša gaļa
1 kg
5. Sīpols
1 gab
6. Sarīvēti pētersīļi
1 karote
7. Ūdens
1/2 - 1 l
8. Sāls
9. Pipari


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk