Rudzu miltu pīrāgs

 30. aprīlis 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 6123


 

Sviestu ar cukuru un olām saputo, pieliek krējumu, miltus, kanēli, rūgušpienu. Visu labi izkuļ, beigās pieliekot karotē ūdenī izkausētu sodu. Uzlej uz plates un cep gaiši brūnu. Atdzisušu sagriež.

 

Kā sarīkot viesības un ko celt galdā/ Marija Leiše. - Rīga: Zinātne, 1995. (Oriģinālizdevums 1936)

Sastāvdaļas

1. Rudzu milti
600 g
2. Olas
2 gab
3. Sviests
50 g
4. Kanēlis
1 tējk.
5. Cukurs
100 g
6. Rūgušpiens
1/2 glāze
7. Krejums
1/2 glāze
8. Soda
1 tējk.


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk