Sautēti spināti

 29. aprīlis 2009 23:17 Recepte  skatījumi: 3302



Spinātiem nolasa apkaltušās un nodzeltējušas lapas un nolauž sīksto kātu, nomazgā aukstā ūdenī. Notīrītus spinātus sautē pannā uz mērenas uguns. Pieber šķipsniņu sāls. Kad spināti mīksti (tas parasti ir pēc 10 minūšu karsēšanas), tiem nospiež lieko šķidrumu. Ķiploku cep eļļā gaiši zeltainu, tad noņem no pannas un liek cepties spinātus. Cep apmēram 2 minūtes. Sāli pieber pēc garšas. Pasniedz kūpoši karstus. Recepte no grāmatas: Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Svaigi spināti
700 - 900 g
2. Sāls pēc garšas
3. Ķiploka daiviņas
2 gab
4. Olīveļļa
1/4 glāze



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk