Vārītu puķkāpostu salāti

 29. aprīlis 2009 23:00 Recepte  skatījumi: 7241



Foto: Viktorija Kuprijanova, http://www.fotostill.lv/


 

Puķkāpostu novāra sālsūdenī un sadala. Lielākos čemurus sagriež vairākās daļās. Ziedu čemurus liek salātbļodā, pārkaisa ar sāli, pārlej ar eļļu un etiķi. Puķkāpostiem vajadzīgs lielāks daudzums mērces nekā citiem dārzeņiem. Salātus uzmanīgi izcilā, cenšoties nesalauzt ziedu čemurus, pasniedz siltus vai istabas temperatūrā.

Recepte no grāmatas: Itāļu virtuve/Marčella Hazana.- Jumava,1995

Sastāvdaļas

1. Olīveļļa
2. Sāls pēc garšas
3. Puķkāposti
1 kg
4. Sarkanvīna etiķis


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk