Teļa gaļas pudiņš

 29. aprīlis 2009 22:00 Recepte  skatījumi: 1543



Gaļu samaļ, pieliek izmērcētu baltmaizi, olas, piparus, sāli, sakapātu sīpolu, vēlreiz samaļ, pielej kausētu sviestu un krējumu, samaisa, liek ieziestā formā, virsu nokaisa ar rīvmaizi, uzliek mazas sviesta piciņas un cep karstā cepeškrāsnī. Pasniedz ar krējuma mērci un vārītiem kartupeļiem.

Recepte no grāmatas: Brokastis, pusdienas, vakariņas.- Rīga: Olna, 1999.

Sastāvdaļas

1. Sāls
2. Sīpols
1 gab
3. Sviests
50 g
4. Skābs krējums
50 g
5. Baltmaize
2 šķēles
6. Olas
3 gab
7. Teļa gaļa
1 kg
8. Pipari


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk