Vistas gaļas veltnīši

FOTO: Shutterstock.com

 

Vistas filejas nomazgājam. Visā garumā iegriežam kabatiņu. Krūtiņu no iekšpuses izklapējam. Liekam pildījumu. Vienā varētu būt siers ar žāvētiem tomātiem. Otrā žāvētā gaļa. Trešajā - ananasi. Ceturtajā liekam sieru ar zaļumiem, labi garšo ar spinātiem. Vistas filejas nosien ar diegu vai aizdara ar zobu bakstāmajiem kociņiem. Apviļājam garšvielās un cepam uz pannas no visām pusēm. Pirms pasniegšanas atbrīvojamies no diega vai kociņiem, un pasniedzam ar kartupeļiem, makaroniem vai svaigiem salātiem. Lai labi garšo :)

 

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas

  • Ananāsi konservēti gab. - 2.ēd.kar.
  • Garšvielas vistai
  • Kaltēti tomāti eļļā - 4.gab.
  • Siers(holandes, krievijas utt.) - 2.šķēles
  • Žāvēta gaļa - 2.šķēles
  • Vistas fileja - 4.gab.
  • Zaļumi pēc garšas