Makaroni ar sieru

 20. aprīlis 2009 21:10 Recepte  skatījumi: 1391



Ūdeni uzvāra, piemet sāli, liek makaronus un uz lēnas uguns, šad tad apmaisot vāra. Kad makaroni mīksti (pēc 10 - 15 min.), tos izlej caurdurī, lieko ūdeni notecina. Sviestu izkausē, ļaujot tam nedaudz sabrūnēt. Sieru sarīvē. Makaronus liek traukā, pārlej ar sviestu, pārkaisa sieru.

Sastāvdaļas

1. Makaroni
400 g
2. Ūdens
2 l
3. Sāls
2 tējk.
4. Siers
200 g
5. Sviests
100 g



0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk