Rabarberu dzēriens

 23. aprīlis 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 11528


Rabarberu kātus noskalo, sagriež šķērsām plānās ripiņās, pārlej ar ūdeni. Uzvāra un ļauj 3 - 4 stundas ievilkties, tad izkāš. Šķidrumam pievieno cukuru, uzvāra, atdzesē. Cukuru vai aizstāt ar medu (150 g) vai citronu sīrupu

Citronu sīrupa recepti atradīsi: Virtuve/Dzērieni/Bezalkoholiskie dzērieni/Citronu sīrups

 

Recepte no grāmatas: Latviešu ēdieni / Ņ.Masiļūne, A.Pasopa. - Rīga : Avots, 1986.

Sastāvdaļas

1. Cukurs
100 - 120 g
2. Ūdens
1 l
3. Rabarberu kāti
200 - 250 g
4. Citrona vai kanēļa miziņa


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk