Spageti ar garnelēm un kariju

 21. aprīlis 2009 21:00 Recepte  skatījumi: 3386



Ja nepieciešams, garneles atkausē. Makaronus vāra pēc norādījumiem uz iepakojuma. Ātri apcep garneles un kariju. Pielej nedaudz ūdens. Pievieno aromātisko sāli pēc garšas. Nolej no spageti ūdeni. Garneļu mērci sajauc ar spageti un pārkaisa ar dillēm. Var pārkaisīt ar rīvētu Holandes sieru. Pasniedz ar baltmaizi un svaigiem salātiem.

Sastāvdaļas

1. Karijs
2 -3 tējk.
2. Margarīns vai sviests
75 g
3. Spageti
300 g
4. Notīrītas garneles
500 g
5. Aromātiskā sāls
6. Ūdens
50 - 100 g
7. Dilles


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk