Ābolu dzēriens

 20. aprīlis 2009 20:00 Recepte  skatījumi: 3910


Ābolus nomazgā, un atdalot sēklas, sagriež plānās šķēlītēs. Pārlej ar verdošu sīrupu un atstāj ievilkties un atdzist. Labākai smaržai un garšai var pievienot kanēļa miziņu vai dažas krustnagliņas. Var mazliet iekrāsot ar kurkumu vai karamelizētu cukura šķīdumu. Lai dzēriens būtu atspirdzinošs, to pasniedz atdzesētu līdz 12 - 14 grādu temperatūrai.

Sastāvdaļas

1. Āboli
2. Cukurs
3. Kanēļa miziņa vai dažas krustnagliņas


0 Pievienot komentāru

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk