Ravioli ar ķiploku mērci

 19. aprīlis 2009 15:00 Recepte  skatījumi: 5965



Ravioli vāra sālsūdenī, līdz tie gatavi. Sagatavo mērci. Sīpolu un ķiploka daiviņas sasmalcina un sviestā apcep, līdz sīpoli kļūst caurspīdīgi, pielej saldo krējumu, ātri uzvāra un pievieno garšvielas. Ravioli uz sietiņa notecina, liek uz šķīvja un pārlej ar mērci.

Sastāvdaļas

1. Nedaudz sviesta
2. Muskatrieksts
3. Saldais krejums
200 g
4. Ķiploki
4 daiviņas
5. Ravioli
200 g
6. Sīpols
1 gab
7. Baziliks
8. Sāls



0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk